Whistklubbens historie

Historien om Gladsaxe Whistklub

Stiftet af Ejnar Olsen 12. november 1952.

Tilbage i 1950’erne var de nogle venner der mødtes i Valby for at spille whist, men med tiden flyttede folk og da man dengang cyklede frem og tilbage blev det efterhånden for langt at cykle.
Man talte om at lave en rigtig whistklub og for at finde ud af om der var tilslutning satte Ejnar Olsen, som boede i Gladsaxe, en annonce i Gladsaxe Bladet. Interessen viste sig at være stor og den 12. november 1952 blev Gladsaxe Whistklub stiftet af Ejnar Olsen.

Klubben startede på Gladsaxe Skolevej i den gamle skole, men der blev hurtigt for lidt plads efterhånden som rygtet spredte sig og der kom flere medlemmer. Der blev flyttet til børnehaven på Vibevænget, derfra til selskabslokalerne i Stationsparken og et par år efter flyttede klubben til Erik Bøges Allé, som dengang var ungdomshus om dagen.
Den daværende formand hørte fra skolebetjenten på Gladsaxe Skole, at der var mulighed for at vi kunne spille i skolens kantine og der har vi været i over 35 år. Men da komunen lukkede skolen måtte vi rykke til Thorasminde i Bagsværd. 

Indmeldelse i Gladsaxe Whistklub

Vi er i dag 40 medlemmer i alle aldersgrupper, men vi er altid interesseret i at optage nye medlemmer m/k. Vi mødes i Bagsværd "Thorasminde" en gang om ugen til spil og socialt samvær.
Der kræves ingen særlige færdigheder, øvet eller uøvet, blot at du har lysten til at spille Whist.

Hvis du vil have tilsendt yderligere materiale om indmeldelse i Gladsaxe Whistklub kontakt formanden Benny Pedersen 23650285 eller turneringsleder Flemming Pedersen 20620390

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

13.04 | 15:32

Hej Whistklub. Ved I om der findes et virtuelt sted hvor man kan spille whist med sine egne regler. For 4 personer. Ring gerne 60151480. Mvh Christian Berggreen

...
24.01 | 10:36

nej vi spiller med fast marker og turnerings whist med point
med klub hilsen Flemming

...
23.01 | 15:28

Spiller i ikke Whist til ES makker med 3 jokere?

Mvh.

Kurt Hansen

...
30.05 | 18:36

spiller i kun gammeldags vwist eller andre former for whist

...
Du kan lide denne side